دوشنبه, ژوئن 9, 2025
  • ورود کاربر
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • آموزش باریستا
    آموزش لاته آرت

    آموزش لاته آرت تصویری / اشتباهات رایج در لاته آرت

    آموزش باریستا گام به گام تصویری

    آموزش گام به گام باریستا با عکس و مثال

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری / دانلودی / تخفیف ویژه

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار / ورود به بازار کار

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای / تخفیف ویژه

  • آموزش بارتندر
    لیوان شناسی بار سرد

    لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

    بار استیشن

    بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

    ابزار و واحد اندازه گیری استاندارد بارتندر

    واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

    ابزار بار سرد بارتندر

    معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

    موکتل ماکتیل یا موکتیل

    همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

    آموزش بار سرد حرفه ای

    آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

  • آموزش کافی شاپ
    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    راه اندازی کافی شاپ

    راهنمای کامل راه اندازی کافی شاپ از صفر تا صد/ جامع

    آموزش کافی شاپ و باریستا تهران

    آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران/ دانلود آموزش باریستا

    نوشیدنی های کافی شاپ

    محبوب ترین نوشیدنی های کافی شاپ را بشناسید

    راه اندازی کافه بیرون بر

    مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر/مزایا و معایب/هزینه ها

    کافه سیار

    درآمد 100 میلیونی با راه اندازی کافه سیار !!! صفر تا صد

    برچسب های در جریان (Trending)

  • درباره ی ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • آموزش باریستا
    آموزش لاته آرت

    آموزش لاته آرت تصویری / اشتباهات رایج در لاته آرت

    آموزش باریستا گام به گام تصویری

    آموزش گام به گام باریستا با عکس و مثال

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری / دانلودی / تخفیف ویژه

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار / ورود به بازار کار

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای / تخفیف ویژه

  • آموزش بارتندر
    لیوان شناسی بار سرد

    لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

    بار استیشن

    بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

    ابزار و واحد اندازه گیری استاندارد بارتندر

    واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

    ابزار بار سرد بارتندر

    معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

    موکتل ماکتیل یا موکتیل

    همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

    آموزش بار سرد حرفه ای

    آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

  • آموزش کافی شاپ
    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    راه اندازی کافی شاپ

    راهنمای کامل راه اندازی کافی شاپ از صفر تا صد/ جامع

    آموزش کافی شاپ و باریستا تهران

    آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران/ دانلود آموزش باریستا

    نوشیدنی های کافی شاپ

    محبوب ترین نوشیدنی های کافی شاپ را بشناسید

    راه اندازی کافه بیرون بر

    مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر/مزایا و معایب/هزینه ها

    کافه سیار

    درآمد 100 میلیونی با راه اندازی کافه سیار !!! صفر تا صد

    برچسب های در جریان (Trending)

  • درباره ی ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

آموزش بارتندری از صفر تا صد

mojtaba توسط mojtaba
می 29, 2025
Reading Time: 2 mins read
0 0
خانه آموزش بارتندر

در این مقاله آموزش بارتندری از صفر تا صد و بار سرد را یاد بگیرید ؛ از مهارت‌های اولیه تا ساخت و خلق نوشیدنی‌های خاص . مناسب علاقه‌مندان به کار در کافی‌شاپ و رستوران .

آموزش بارتندری از صفر تا صد

بارتندری چیست و چرا یادگیری آن مهم است؟

بارتندری ( Bartending ) هنری جذاب در تهیه و سرو انواع نوشیدنی‌هاست . در ایران ، تمرکز اصلی بارتندری روی بار سرد و ساخت نوشیدنی‌های غیرالکلی (موکتل‌ها ، شربت‌ها و… ) است .
یک بارتندر حرفه‌ای کسی است که ترکیب طعم ، ظاهر زیبا و سرعت عمل را به‌خوبی مدیریت کند .

چرا باید آموزش بارتندری ببینیم ؟

  • پیدا کردن کار در کافه‌ها ، رستوران‌ها یا کافه رستوران‌های لوکس
  • توانایی طراحی منو و خلق نوشیدنی‌های خاص
  • ارتقاء جایگاه شغلی در کافی‌شاپ‌ها
  • راه‌اندازی بار سرد اختصاصی در کافه‌ی خودتان
  • یادگیری مهارتی متمایز و خلاقانه
  • لذت بردن بیشتر از شغل بارتندری

آموزش بار سرد

مهارت‌هایی که در آموزش بارتندری باید یاد بگیرید :

  • شناخت ابزارها و ظروف بار سرد (بار اسپون، جگر، شیکر، استرینر و…)
  • ساخت و خلق نوشیدنی های سرد با متد های متفاوت
  • آشنایی با طعم‌ها ، ساخت شربت و سیروپ دست‌ساز
  • استفاده از میوه‌ها و سبزیجات تازه برای گارنیش
  • نحوه سرو حرفه‌ای نوشیدنی در لیوان مناسب
  • طراحی منوی بار سرد جذاب و درآمدزا

آموزش بارتندر در کتاب راهنمای باریستا

 

آموزش بارتندر

دانلود فوری

محتوای کتاب بخش بار سرد

 

فصل سوم / آموزش بار سرد ، بارتندرآموزش بارتندر

میکسولوژی

ابزار شناسی بار سرد 

معرفی لیوان ها و تاثیر ان ها بر نوشیدنی

متد های سرو نوشیدنی 

انواع نوشیدنی های ترکیبی

صفر تا صد گارنیش نوشیدنی 

سنسوری زبان و طعم شناسی

تاثیر دما در طعم نوشیدنی 

مطالب پیشنهادی  آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

بالانس حرفه ای طعم ها 

اسید شناسی 

ساختار و اناتومی ماکتیل

انواع سیروپ و ساخت سیروپ

چارت و رسپی نویسی استاندارد 

. . .

ویژگی‌های بخش بارتندری در کتاب جامع راهنمای باریستا :

1 . آموزش کامل بار سرد از صفر تا صد با تصاویر مرحله‌ای

2 . ساخت سیروپ ، معرفی متد ها و شناخت لیوان ها 

3 . صفر تا صد گارنیش

4 . آموزش ابزارها و نحوه کار با هرکدام

5 . نکات طراحی منو بار سرد + فرمول ترکیب طعم‌ها

6 . مناسب برای ورود به بازار کار یا ارتقاء در شغل فعلی

بازار کار بارتندری در ایران

با افزایش کیفیت و رقابت در کافه‌ها ، بارتندرهای حرفه‌ای تقاضای زیادی دارند . امروزه بار سرد نه‌فقط در کافی‌شاپ بلکه در مراسم‌ها ، رستوران‌ها و هتل‌ها هم جای خود را باز کرده است .

درآمد بارتندر حرفه‌ای در ایران می‌تواند بین 15 تا 30 میلیون تومان متغیر باشد ، بسته به مهارت و محل کار .

سوالات متداول

1 . کتاب راهنمای باریستا را کجا میتونم تهیه کنم ؟

نسخه دانلودی کتاب موجود است همین الان میتونید کتاب را دانلود کنید .

2 . تعداد صفحات کتاب چقدر است ؟

کتاب راهنمای باریستا در سه فصل راه اندازی کافی شاپ ، آموزش بار گرم و آموزش بار سرد گردآوری شده در 284 صفحه .

3 . مزیت کتاب آموزش باریستا چیست ؟

  • تمام نکات حرفه ای بدون اضافه گویی به صورت خلاصه ، مفید و کاربردی تصویر محور در این کتاب آمده .
  • میتوانید این کتاب را در گوشی خود هنگام کار به همراه داشته باشید و نکات را اجرایی کنید و حرفه ای به نظر برسید .
  • این کتاب طوری طراحی شده که سطح آموزشی مبتدی تا پیشرفته را پوشش میدهد .
مطالب پیشنهادی  میکسولوژی چیست / راز های یک میکسولوژیست حرفه ای

نتیجه گیری

اگر به دنیای نوشیدنی‌های خاص علاقه دارید و می‌خواهید مهارتی متفاوت و بازارپسند یاد بگیرید ،  دانلود کتاب راهنمای باریستا و آموزش بارتندری از صفر تا صد بهترین انتخاب است . این مهارت شما را به دنیای جدیدی از طعم‌ها ، خلاقیت و فرصت‌های کاری می‌برد .

پست قبلی

آموزش لاته آرت تصویری / اشتباهات رایج در لاته آرت

پست بعدی

آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

پست بعدی
آموزش بار سرد حرفه ای

آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • آموزش بارتندر
  • آموزش باریستا
  • آموزش کافی شاپ
  • دسته‌بندی نشده

لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • پرداخت
  • تماس با ما
  • حساب کاربری من
  • درباره ی ما
  • سبد خرید
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • فروشگاه

قالب خبری جی‌نیوز بومی سازی شده توسط ابزار وردپرس. تمام حقوق محفوظ است © 2019 .