بهترین آموزش باریستا برای شروع کار
برای اینکه وارد بازار کار باریستا شوید ، فقط علاقه کافی نیست ؛ باید آموزش درست ببینید ، مهارتهای لازم را کسب کنید و با تجهیزات و نیازهای بازار آشنا شوید . در این مقاله بهترین مسیر آموزشی برای شروع شغل باریستا را به شما معرفی میکنیم .
چرا باریستا شدن یکی از بهترین شغلهای این روزهاست ؟
بازار کار فعال در ایران و خارج از کشور
مهارتی سریع الآموز و پرتقاضا
امکان کار در کافهها ، رستورانها و حتی مهاجرت
درآمد متغیر ولی قابل رشد با تجربه و تخصص
شغل باریستا یکی از شغل های شاد ، خلاقانه و هنر محور است
بهترین روش برای آموزش باریستا چیست ؟
برای یادگیری مؤثر ، بهتر است ترکیبی از روشهای زیر را دنبال کنید :
کتاب آموزشی جامع ( پایه و مرجع یادگیری دائمی )
ویدیوهای عملی و تمرینی
تمرین با ابزار در خانه یا محیط کار
در صورت امکان ، آموزش حضوری یا کارآموزی کوتاهمدت
معرفی بهترین منبع آموزش باریستا برای شروع
اگر به دنبال یک منبع جامع ، کاربردی و قابل اعتماد هستید ، کتاب «آموزش باریستا ، بارتندر و راهاندازی کافیشاپ» بهترین گزینه برای شماست .
دانلود فوری
ویژگیهای کتاب :
بخش ویژه آموزش بارتندر از مبتدی تا حرفه ای
بخش ویژه آموزش باریستا ، آموزش تصویری ابزار ، عصارهگیری و لاته آرت
بخش ویژه راهاندازی کافیشاپ برای افراد تازهکار
آموزش گامبهگام از پایه تا حرفهای
نکات کاربردی برای ورود به بازار کار
مناسب برای یادگیری در خانه یا محل کار
استفاده از زبان بیان بسیار واضح ، ساده ، روان و قابل فهم
سرفصل های کتاب
برای بررسی بهتر محتوا قبل از خرید ، و دیدن کامل تمامی سرفصل ها میتوانید اینجا کلیک کنید .
این کتاب شامل ۳ بخش اصلی است :
فصل اول / راه اندازی و مدیریت کافی شاپ
حاشیه سود کافی شاپ
شغل کافی شاپ مناسب چه افرادی است ؟
شرایط و مدارک لازم برای راه اندازی کافی شاپ
مزایا راه اندازی کافی شاپ
مشکلات راه اندازی کافی شاپ
روش های افزایش سود کافی شاپ
انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی کافی شاپ
طراحی دکوراسیون کافی شاپ
تجهیزات کافی شاپ
طراحی منو کافی شاپ
. . .
فصل دوم / آموزش بار گرم ، باریستا
گیاه شناسی قهوه
کشت قهوه
طعم قهوه
روش های دم اوری قهوه
عصاره گیری استاندارد اسپرسو
درجه بندی اسیاب قهوه
انواع دستگاه اسپرسو از نظر بویلر
علت جمع شدن آب در سبد پرتافیلتر
شیمی شیر
فوم گیری شیر و تاثیر دما بر ترکیبات شیر
. . .
فصل سوم / آموزش بار سرد ، بارتندر
میکسولوژی
ابزار شناسی بار سرد
معرفی لیوان ها و تاثیر آن ها بر نوشیدنی
متد های سرو نوشیدنی
انواع نوشیدنی های ترکیبی
صفر تا صد گارنیش نوشیدنی
سنسوری زبان و طعم شناسی
تاثیر دما در طعم نوشیدنی
بالانس حرفه ای طعم ها
اسید شناسی
ساختار و آناتومی ماکتیل
انواع سیروپ و ساخت سیروپ
چارت و رسپی نویسی استاندارد
. . .
خرید و دانلود نسخه کامل کتاب آموزش باریستا
نسخه کامل این کتاب به صورت فایل PDF قابل دانلود است و شامل مطالب تخصصی با تصاویر آموزشی و گام به گام است .
فرصت یادگیری حرفهای را از دست ندهید !!
✅ شامل :
284 صفحه آموزش تخصصی
فایل با کیفیت چاپ
مناسب گوشی ، تبلت و لپتاپ
پشتیبانی مستقیم از نویسنده
📌 قیمت با تخفیف ویژه مدت محدود : فقط 310
خرید و دریافت آنی کتاب آموزش باریستا
سوالات متداول
برای شروع کار به عنوان باریستا ، فقط کتاب کافی است ؟
اگرچه کتاب یک پایهی قوی است ، اما تمرین عملی با تجهیزات نیز ضروری است .
با این کتاب چقدر زمان میبرد تا وارد بازار کار شوم ؟
اگر بهصورت جدی تمرین کنید ، طی ۲ تا ۳ ماه میتوانید آمادهی کار در کافیشاپ شوید .
من چند ماهه به عنوان باریستا دارم فعالیت میکنم ، این کتاب بدرد من میخوره ؟
قطعا با این کتاب هم حرفه ای میشی ، هم کار رو اصولی یاد میگیری ، هم همیشه اطلاعاتت از همکارات بیشتره .
من یک شخص مبتدی هستم و هیچی از باریستایی نمیدونم ، میخوام یاد بگیرم و کار کنم ، این کتاب کمکم میکنه ؟
آموزش های این کتاب طوری طراحی شده که از سطح مبتدی تا پیشرفته را به زبان ساده پوشش میدهد . از صفر تا صد !!
جمعبندی :
آموزش درست و اصولی ، رمز ورود موفق به شغل باریستاست . اگر به دنبال بهترین آموزش باریستا برای شروع کار هستید ، همین حالا یادگیری را با کتاب راهنمای باریستا شروع کنید .