دوشنبه, ژوئن 9, 2025
  • ورود کاربر
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • آموزش باریستا
    آموزش لاته آرت

    آموزش لاته آرت تصویری / اشتباهات رایج در لاته آرت

    آموزش باریستا گام به گام تصویری

    آموزش گام به گام باریستا با عکس و مثال

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری / دانلودی / تخفیف ویژه

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار / ورود به بازار کار

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای / تخفیف ویژه

  • آموزش بارتندر
    لیوان شناسی بار سرد

    لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

    بار استیشن

    بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

    ابزار و واحد اندازه گیری استاندارد بارتندر

    واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

    ابزار بار سرد بارتندر

    معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

    موکتل ماکتیل یا موکتیل

    همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

    آموزش بار سرد حرفه ای

    آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

  • آموزش کافی شاپ
    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    راه اندازی کافی شاپ

    راهنمای کامل راه اندازی کافی شاپ از صفر تا صد/ جامع

    آموزش کافی شاپ و باریستا تهران

    آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران/ دانلود آموزش باریستا

    نوشیدنی های کافی شاپ

    محبوب ترین نوشیدنی های کافی شاپ را بشناسید

    راه اندازی کافه بیرون بر

    مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر/مزایا و معایب/هزینه ها

    کافه سیار

    درآمد 100 میلیونی با راه اندازی کافه سیار !!! صفر تا صد

    برچسب های در جریان (Trending)

  • درباره ی ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • آموزش باریستا
    آموزش لاته آرت

    آموزش لاته آرت تصویری / اشتباهات رایج در لاته آرت

    آموزش باریستا گام به گام تصویری

    آموزش گام به گام باریستا با عکس و مثال

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری / دانلودی / تخفیف ویژه

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار / ورود به بازار کار

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای / تخفیف ویژه

  • آموزش بارتندر
    لیوان شناسی بار سرد

    لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

    بار استیشن

    بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

    ابزار و واحد اندازه گیری استاندارد بارتندر

    واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

    ابزار بار سرد بارتندر

    معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

    موکتل ماکتیل یا موکتیل

    همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

    آموزش بار سرد حرفه ای

    آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

  • آموزش کافی شاپ
    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    راه اندازی کافی شاپ

    راهنمای کامل راه اندازی کافی شاپ از صفر تا صد/ جامع

    آموزش کافی شاپ و باریستا تهران

    آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران/ دانلود آموزش باریستا

    نوشیدنی های کافی شاپ

    محبوب ترین نوشیدنی های کافی شاپ را بشناسید

    راه اندازی کافه بیرون بر

    مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر/مزایا و معایب/هزینه ها

    کافه سیار

    درآمد 100 میلیونی با راه اندازی کافه سیار !!! صفر تا صد

    برچسب های در جریان (Trending)

  • درباره ی ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر/مزایا و معایب/هزینه ها

mojtaba توسط mojtaba
می 27, 2025
Reading Time: 3 mins read
0 0
خانه آموزش کافی شاپ

در دنیای پرشتاب امروزی ، کافه‌ بیرون‌ بر به یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای افرادی که به نوشیدنی‌های گرم و سرد علاقه دارند تبدیل شده‌اند . راه اندازی کافه بیرون‌ بر ، ایده‌ای سودآور است که با برنامه‌ریزی دقیق و اجرای درست ، می‌تواند به موفقیت برسد . در این مقاله ، مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر ، هزینه‌ها ، تجهیزات لازم ، مزایا و چالش‌ها را بررسی خواهیم کرد .

محتوا پنهان
1 مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر
2 آموزش راه اندازی کافه بیرون بر
3 مزایا و چالش‌های کافه بیرون بر
4 هزینه‌های راه‌اندازی کافه بیرون‌ بر
5 کافه بیرون بر برای چه کسانی مناسب است ؟

مراحل راه‌اندازی کافه بیرون‌بر

مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر

1. تحقیق و بررسی بازار

قبل از شروع ، بازار محلی را بررسی کنید . شناخت رقبا ، نیاز مشتریان و تعیین جایگاه کسب‌وکار می‌تواند به موفقیت شما کمک کند .

2 . انتخاب مکان مناسب

کافه بیرون بر  نیازی به فضای بزرگ ندارد ، اما مکان باید پرتردد باشد . نزدیکی به ادارات ، دانشگاه‌ها ، یا ایستگاه‌های حمل‌ونقل عمومی می‌تواند گزینه‌های ایده‌آلی باشد .

3. اخذ مجوزها و ثبت کسب‌وکار

برای شروع کار ، مجوزهای لازم از شهرداری ، بهداشت و دیگر نهادهای مربوطه را دریافت کنید .

4 . تهیه تجهیزات 

  • دستگاه اسپرسوساز
  • آسیاب قهوه
  • یخچال
  • بلندر
  • ظروف یکبار مصرف مخصوص کافه
  • دستگاه پوز
  • تجهیزات جانبی ( تمپر ، لولر ، مت تمپر ،پیچر )

5 . دکوراسیون و طراحی 

دکوراسیون کافه بیرون بر باید جذاب ، کاربردی و هماهنگ با فضای محدود آن طراحی شود تا مشتریان را جذب کرده و تجربه خوشایندی برای آن ها فراهم کند .

6 . منوی متنوع و جذاب

منویی شامل انواع قهوه ، چای ، نوشیدنی‌های سرد ، صبحانه و میان‌ وعده‌های کوچک تهیه کنید . کیفیت مواد اولیه تأثیر مستقیمی بر رضایت مشتریان دارد .

مطالب پیشنهادی  آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران/ دانلود آموزش باریستا

7 . استخدام کارکنان حرفه‌ای

استخدام باریستاهای ماهر که بتوانند نوشیدنی‌های باکیفیت تهیه کنند ، بسیار مهم است .

8 . تبلیغات و بازاریابی

برای جذب مشتری ، از روش‌های بازاریابی دیجیتال ، شبکه‌های اجتماعی و تخفیف‌های اولیه استفاده کنید .

 


مزایا و چالش کافه بیرون بر

آموزش راه اندازی کافه بیرون بر

قبل از هر اقدامی آموزش ببینید!! اگر شرایط ، زمان و بودجه ی کافی برای آموزش دیدن را ندارید نگران نباشید . ما از قبل هر چیزی که لازمه بدونید و آموزش ببینید رو به طور خلاصه ، جامع و کاربردی در کتاب راهنمای باریستا براتون آماده کردیم . به راحتی  با یک کلیک دانلود کنید و همین الان شروع کنید .

کتاب راهنمای باریستا

دانلود فوری

کتاب جامع راهنمای باریستا

 

فصل اول / راه اندازی و مدیریت کافی شاپراه اندازی کافی شاپ

حاشیه سود کافی شاپ

شغل کافی شاپ مناسب چه افرادی است ؟

شرایط و مدارک لازم برای راه اندازی کافی شاپ

مزایا راه اندازی کافی شاپ

مشکلات راه اندازی کافی شاپ

روش های افزایش سود کافی شاپ

انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی کافی شاپ

طراحی دکوراسیون کافی شاپ

تجهیزات کافی شاپ 

طراحی منو کافی شاپ   

 .  .  .

فصل دوم / آموزش بار گرم ، باریستاآموزش بارگرم

گیاه شناسی قهوه

کشت قهوه

طعم قهوه

روش های دم اوری قهوه

عصاره گیری استاندارد اسپرسو

درجه بندی اسیاب قهوه

انواع دستگاه اسپرسو از نظر بویلر

علت جمع شدن آب در سبد پرتافیلتر

شیمی شیر 

فوم گیری شیر و تاثیر دما بر ترکیبات شیر 

. . .

فصل سوم / آموزش بار سرد ، بارتندرآموزش بارتندر

میکسولوژی

ابزار شناسی بار سرد 

معرفی لیوان ها و تاثیر ان ها بر نوشیدنی

متد های سرو نوشیدنی 

مطالب پیشنهادی  کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

انواع نوشیدنی های ترکیبی

صفر تا صد گارنیش نوشیدنی 

سنسوری زبان و طعم شناسی

تاثیر دما در طعم نوشیدنی 

بالانس حرفه ای طعم ها 

اسید شناسی 

ساختار و اناتومی ماکتیل

انواع سیروپ و ساخت سیروپ

چارت و رسپی نویسی استاندارد 

. . .

 

کافه بیرون برمزایا و چالش‌های کافه بیرون بر

مزایا :

  • نیاز به فضای کم
  • هزینه‌های پایین‌تر نسبت به کافه‌های بزرگ و دارای سالن پذیرایی
  • سرعت در ارائه خدمات
  • جذابیت برای مشتریان پرمشغله

چالش‌ها :

  • رقابت بالا
  • نیاز به حفظ کیفیت مداوم
  • تغییرات فصلی در تقاضای مشتریان

هزینه های کافه بیرون بر هزینه‌های راه‌اندازی کافه بیرون‌ بر

هزینه‌ها بسته به مکان ، تجهیزات و دکوراسیون متغیر است . به‌طور میانگین ، سرمایه اولیه شامل موارد زیر خواهد بود :

  • اجاره مکان : متغیر ( بسته به شهر و محله )
  • تجهیزات : 200 تا 400 میلیون تومان
  • مواد اولیه : 30 تا 60 میلیون تومان
  • تبلیغات و هزینه های جانبی : 30 تا 50 میلیون تومان

کافه بیرون بر برای چه کسانی مناسب است ؟

  • علاقه‌مند به صنعت قهوه و نوشیدنی هستند .
  • توانایی مدیریت کسب‌وکار کوچک را دارند .
  • مهارت در جذب و مدیریت مشتریان دارند .

نتیجه‌گیری

کافه بیرون بر یک فرصت عالی برای کارآفرینان است که با هزینه اولیه نسبتاً کم ، سود خوبی به همراه دارد . با برنامه‌ریزی درست ، تحقیق کافی و ارائه خدمات باکیفیت ، می‌توانید کسب‌وکاری موفق و پایدار راه‌اندازی کنید .

 

پست قبلی

درآمد 100 میلیونی با راه اندازی کافه سیار !!! صفر تا صد

پست بعدی

محبوب ترین نوشیدنی های کافی شاپ را بشناسید

پست بعدی
نوشیدنی های کافی شاپ

محبوب ترین نوشیدنی های کافی شاپ را بشناسید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • آموزش بارتندر
  • آموزش باریستا
  • آموزش کافی شاپ
  • دسته‌بندی نشده

لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • پرداخت
  • تماس با ما
  • حساب کاربری من
  • درباره ی ما
  • سبد خرید
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • فروشگاه

قالب خبری جی‌نیوز بومی سازی شده توسط ابزار وردپرس. تمام حقوق محفوظ است © 2019 .