درود بر شما دوست گرامی . پس از سالها فعالیت ، آموزش و راه اندازی در صنعت کافی شاپ و درک آموزش مورد نیاز یک باریستا بدون اضافه گویی ، به این فکر افتادم که برای اولین بار در ایران کتابی با نسخه الکترونیکی ( دانلودی ) طراحی کنم که در سه فصل آموزش راه اندازی کافی شاپ ، آموزش بار گرم و آموزش بار سرد گرد آوری شود . این کتاب حاصل هفت سال تجربه و آزمون و خطا ، بررسی آموزش ها و منابع داخلی و خارجی است . هر چیزی که لازمه و باید بدونی از این صنعت در این کتاب به طور کامل آمده است .
مزیت کتاب راهنمای باریستا :
خلاصه و مفید :
جمع آوری مهم ترین نکات و آموزش های کاربردی بدون اضافه گویی و حاشیه رفتن در سه فصل .
مقرون به صرفه :
دیگه نیازی به هزینه کردن برای آموزش های گرون قیمت نداری ، هر چی نیاز داری من برات واضح و قابل فهم تو این کتاب آوردم .
دسترسی همیشگی :
90 درصد از آموزش هایی که حضوری میبینی فراموش میشن و دیگه دسترسی بهشون نداری . یکی از دلایل دیگه واسه اینکه این کتاب رو به صورت دیجیتال منتشر کردم همین بود ، تا بتونی همیشه این آموزش ها رو تو موبایل خودت همراه داشته باشی و ازشون استفاده کنی . اینطوری هیچوقت قرار نیست فراموشت بشه .
سطح آموزش :
مطالب این کتاب طوری گرد آوری و نوشته شده است که سطوح مختلف یادگیری از مبتدی تا پیشرفته را پوشش میدهد .