آموزش تصویری بار سرد / یادگیری حرفهای خلق نوشیدنیها
یادگیری بار سرد به صورت تصویری و مرحله به مرحله . آموزش شناخت ابزار ، صفر تا صد گارنیش ، شناخت متد سرو نوشیدنی و شناخت لیوان ها . . . مناسب بارتندرهای مبتدی تا حرفهای .
دانلود فوری
سر فصل های آموزش بار سرد
میکسولوژی
ابزار شناسی بار سرد
معرفی لیوان ها و تاثیر آن ها بر نوشیدنی
متد های سرو نوشیدنی
انواع نوشیدنی های ترکیبی
صفر تا صد گارنیش نوشیدنی
سنسوری زبان و طعم شناسی
تاثیر دما در طعم نوشیدنی
بالانس حرفه ای طعم ها
اسید شناسی
ساختار و آناتومی ماکتیل
انواع سیروپ و ساخت سیروپ
چارت و رسپی نویسی استاندارد
. . .
نمونه صفحه کتاب آموزش بار سرد
در کتاب راهنمای باریستا فصل آموزش بار سرد تمامی نکات به صورت مرحله به مرحله و تصویری آموزش داده شده است . همانند تصویر زیر :
ویژگی های کتاب راهنمای باریستا
1 . شما علاوه بر آموزش بار سرد ، راه اندازی کافی شاپ و بار گرم را نیز آموزش میبینید .
2 . در کتاب راهنمای باریستا همه چیز به زبان ساده و قابل فهم بیان شده است .
3 . اضافه گویی در کتاب راهنمای باریستا وجود ندارد و تمام نکات مهم و کاربردی بیان شده است .
4 . کتاب طوری طراحی شده که سطح آموزشی از مبتدی تا پیشرفته را پوشش میدهد .
5 . فرمت کتاب دانلودی است و شما میتوانید این کتاب را در گوشی همراه داشته باشید و در محل کار به آن مراجعه کنید .
مزایای دانلود کتاب راهنمای باریستا
1 . قیمت کتاب با تخفیف فقط 310
2 . اگه شرایط حضور تو دوره های حضوری و گرون قیمت رو نداری این کتاب مشکل آموزشت رو حل میکنه
3 . میتونی همین الان کتاب رو دانلود کنی و آموزش رو شروع کنی
4 . در صورت هرگونه بروزرسانی نیازی به پرداخت مجدد نداری
5 . قابل اجرا رو گوشی ، تب لت و کامپیوتر
آموزش بار سرد و گرم
در دنیای بارتندری ، شناخت تفاوتها و مهارت در تهیه نوشیدنیهای بار سرد و گرم اهمیت زیادی دارد . نوشیدنیهای سرد مانند اسموتی و موکتلها نیاز به تکنیکهای خاصی در خنکسازی و تزئین دارند ، در حالی که نوشیدنیهای گرم مثل اسپرسو ، لاته و یا هات چاکلت مهارت خاصی در کنترل دما و کفسازی میطلبند . یادگیری هر دو نوع به باریستا کمک میکند که منوی کافیشاپ را کاملتر و حرفهایتر مدیریت کند .
آموزش بار سرد کافه
اگر هدف شما کار در کافه است ، آموزش بار سرد کافه یکی از اولین مهارتهایی است که باید بیاموزید . در فضای کافه ، مشتریها به دنبال نوشیدنیهایی خاص ، خنک و جذاب هستند . یادگیری ترکیب طعمها ، ساخت نوشیدنیهای فصلی و استفاده از ابزار حرفهای مثل شیکر ، جیگر و بار اسپون در این آموزشها گنجانده شده است .
آموزش بار سرد و گرم کافه
برای تبدیل شدن به یک باریستای حرفهای ، باید آموزش بار سرد و گرم کافه را همزمان دنبال کرد . این آموزشها شامل شناخت دستهبندی نوشیدنیها ، زمان مناسب سرو هرکدام ، و نحوه ارائه بصری آنهاست . اگر بودجه و زمان کافی شرکت در دوره های حضوری را ندارید ، کتاب راهنمای باریستا بهترین پیشنهاد برای شماست .
دوره آموزش بار سرد
دوره آموزش بار سرد معمولاً بهصورت فشرده و پروژهمحور برگزار میشود و شامل آموزشهای تئوری و عملی در زمینه آمادهسازی نوشیدنیهای بدون الکل است . در این دورهها شرکتکنندهها با تجهیزات بار سرد آشنا میشوند ، متد های سرو نوشیدنی را میشناسند وطعم شناسی را یاد میگیرند . معمولا قیمت دوره ی حضوری آموزش بار سرد از 7 تا 15 میلیون تومان است .
آموزش نوشیدنی بار سرد
یکی از بخشهای جذاب و کاربردی بارتندری ، آموزش خلق نوشیدنی است . این آموزشها به شما یاد میدهند که چگونه با مواد ساده مثل میوهها، گیاهان معطر، عرقیجات ، و سیروپهای دستساز ، نوشیدنیهای خنک ، متنوع و مشتریپسند تهیه کنید . ظاهر نوشیدنیها ، ترکیب طعمها و تکنیکهای سرو در این آموزشها نقش کلیدی دارند . این آموزش ها در کتاب راهنمای باریستا به طور کامل آمده است .
آموزش بار سرد کافیشاپ
کافیشاپها برای جذب مشتری در فصول گرم سال ، به نوشیدنیهای بار سرد نیاز دارند . آموزش بار سرد کافیشاپ به شما کمک میکند که نوشیدنیهایی با ظاهر جذاب و طعم خاص برای منوی تابستانه یا نوشیدنیهای ویژه روز طراحی کنید . این آموزشها شامل اصول طراحی منوی بار سرد ، طرز تهیه نوشیدنیهای سرد کافی شاپ و استفاده از مواد اولیه با کیفیت است .
جمع بندی
با خرید کتاب راهنمای باریستا بار گرم و سرد رو هم زمان یاد میگیری و نیازی به بودجه و زمان زیاد نداری .