دوشنبه, ژوئن 9, 2025
  • ورود کاربر
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • آموزش باریستا
    آموزش لاته آرت

    آموزش لاته آرت تصویری / اشتباهات رایج در لاته آرت

    آموزش باریستا گام به گام تصویری

    آموزش گام به گام باریستا با عکس و مثال

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری / دانلودی / تخفیف ویژه

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار / ورود به بازار کار

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای / تخفیف ویژه

  • آموزش بارتندر
    لیوان شناسی بار سرد

    لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

    بار استیشن

    بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

    ابزار و واحد اندازه گیری استاندارد بارتندر

    واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

    ابزار بار سرد بارتندر

    معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

    موکتل ماکتیل یا موکتیل

    همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

    آموزش بار سرد حرفه ای

    آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

  • آموزش کافی شاپ
    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    راه اندازی کافی شاپ

    راهنمای کامل راه اندازی کافی شاپ از صفر تا صد/ جامع

    آموزش کافی شاپ و باریستا تهران

    آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران/ دانلود آموزش باریستا

    نوشیدنی های کافی شاپ

    محبوب ترین نوشیدنی های کافی شاپ را بشناسید

    راه اندازی کافه بیرون بر

    مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر/مزایا و معایب/هزینه ها

    کافه سیار

    درآمد 100 میلیونی با راه اندازی کافه سیار !!! صفر تا صد

    برچسب های در جریان (Trending)

  • درباره ی ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • آموزش باریستا
    آموزش لاته آرت

    آموزش لاته آرت تصویری / اشتباهات رایج در لاته آرت

    آموزش باریستا گام به گام تصویری

    آموزش گام به گام باریستا با عکس و مثال

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری / دانلودی / تخفیف ویژه

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار / ورود به بازار کار

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای / تخفیف ویژه

  • آموزش بارتندر
    لیوان شناسی بار سرد

    لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

    بار استیشن

    بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

    ابزار و واحد اندازه گیری استاندارد بارتندر

    واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

    ابزار بار سرد بارتندر

    معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

    موکتل ماکتیل یا موکتیل

    همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

    آموزش بار سرد حرفه ای

    آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

  • آموزش کافی شاپ
    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    راه اندازی کافی شاپ

    راهنمای کامل راه اندازی کافی شاپ از صفر تا صد/ جامع

    آموزش کافی شاپ و باریستا تهران

    آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران/ دانلود آموزش باریستا

    نوشیدنی های کافی شاپ

    محبوب ترین نوشیدنی های کافی شاپ را بشناسید

    راه اندازی کافه بیرون بر

    مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر/مزایا و معایب/هزینه ها

    کافه سیار

    درآمد 100 میلیونی با راه اندازی کافه سیار !!! صفر تا صد

    برچسب های در جریان (Trending)

  • درباره ی ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

باریستا کیست ؟ تفاوت باریستا و بارتندر ! آموزش غیر حضوری

mojtaba توسط mojtaba
می 27, 2025
Reading Time: 3 mins read
0 0
خانه آموزش بارتندر
محتوا پنهان
1 باریستا کیست؟
2 تفاوت باریستا و بارتندر
3 چگونه باریستا شویم؟
4 کتاب جامع راهنمای باریستا
5 وظایف باریستا ( متصدی کافه )
6 آموزش باریستا به صورت غیرحضوری

باریستا کیست؟

20241106 041526 1890235188

باریستا ، به فردی گفته می‌شود که در کافه‌ها و قهوه‌خانه‌ها به تهیه و سرو قهوه مشغول است . باریستاها مهارت ویژه‌ای در تهیه‌ی انواع نوشیدنی‌های بر پایه‌ی قهوه دارند و با استفاده از دستگاه‌های اسپرسوساز ، فوم‌ساز و ابزارهای تخصصی دیگر ، قهوه‌ای با کیفیت و به بهترین شکل آماده می‌کنند . این حرفه شامل دانش دقیقی از دانه‌های قهوه ، روش‌های مختلف دم‌آوری و تزئین قهوه می‌شود که در کنار تجربه ، هنر و دقت ، باریستا را به یک کارشناس قهوه تبدیل می‌کند .

تفاوت باریستا و بارتندر

با وجود شباهت‌هایی که میان باریستا و بارتندر به چشم می‌خورد ، این دو حرفه دارای تفاوت‌های مشخصی هستند . به زبان ساده با وجود اینکه هر دو در کافه و بار مشغول به کار هستند ، بارتندر ها در تهیه و سرو نوشیدنی های سرد مانند ماکتیل ، شیک ، اسموتی ، آبمیوه های طبیعی و … مهارت دارند ،  در حالی که باریستاها عمدتاً نوشیدنی‌های گرم بر پایه‌ی قهوه را سرو می‌کنند . باریستا و بارتندر به انگلیسی ( Barista and Bartender )

 چگونه باریستا شویم؟

برای تبدیل شدن به یک باریستای حرفه ای  ، نیازی به مدرک دانشگاهی ندارید ، اما داشتن دانش پایه و تجربه ، در این مسیر ضروری است . مراحل کلی برای باریستا شدن عبارتند از :

1 . شرکت در دوره‌های آموزشی باریستا :

آموزش‌های باریستایی در موسسات مختلف به صورت حضوری  و همچنین به صورت غیرحضوری ارائه می‌شوند . این دوره‌ها شامل مباحثی مانند شناخت انواع دانه‌های قهوه ، تکنیک‌های دم‌آوری ، شناخت دستگاه اسپرسوساز ، و تزئین نوشیدنی‌هاست .  اگر بودجه و وقت کافی برای شرکت در دوره های حضوری ندارید میتوانید از آموزش های غیر حضوری که شامل کتاب های آموزشی باریستا و دوره های انلاین است استفاده کنید . یکی از جامع ترین و کاربردی ترین کتاب های آموزش باریستا ، کتاب راهنمای باریستا است که در سه فصل راه اندازی کافی شاپ ، آموزش تخصصی بار گرم و آموزش تخصصی بار سرد گردآوری  شده است .

مطالب پیشنهادی  pdf دانلود کتاب آموزش باریستا

کتاب راهنمای باریستا

دانلود فوری

کتاب جامع راهنمای باریستا

 

فصل اول / راه اندازی و مدیریت کافی شاپراه اندازی کافی شاپ

حاشیه سود کافی شاپ

شغل کافی شاپ مناسب چه افرادی است ؟

شرایط و مدارک لازم برای راه اندازی کافی شاپ

مزایا راه اندازی کافی شاپ

مشکلات راه اندازی کافی شاپ

روش های افزایش سود کافی شاپ

انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی کافی شاپ

طراحی دکوراسیون کافی شاپ

تجهیزات کافی شاپ 

طراحی منو کافی شاپ   

 .  .  .

فصل دوم / آموزش بار گرم ، باریستاآموزش بارگرم

گیاه شناسی قهوه

کشت قهوه

طعم قهوه

روش های دم اوری قهوه

عصاره گیری استاندارد اسپرسو

درجه بندی اسیاب قهوه

انواع دستگاه اسپرسو از نظر بویلر

علت جمع شدن آب در سبد پرتافیلتر

شیمی شیر 

فوم گیری شیر و تاثیر دما بر ترکیبات شیر 

. . .

فصل سوم / آموزش بار سرد ، بارتندرآموزش بارتندر

میکسولوژی

ابزار شناسی بار سرد 

معرفی لیوان ها و تاثیر ان ها بر نوشیدنی

متد های سرو نوشیدنی 

انواع نوشیدنی های ترکیبی

صفر تا صد گارنیش نوشیدنی 

سنسوری زبان و طعم شناسی

تاثیر دما در طعم نوشیدنی 

بالانس حرفه ای طعم ها 

اسید شناسی 

ساختار و اناتومی ماکتیل

انواع سیروپ و ساخت سیروپ

چارت و رسپی نویسی استاندارد 

. . .

2 . آشنایی با تجهیزات باریستا :

 برای اینکه بتوانیم یک قهوه ی با کیفیت سرو کنیم ، باید تنظیم و کار کردن با دستگاه اسپرسو  و آسیاب را به خوبی بلد باشیم ، علاوه بر این ابزار های تخصصی زیادی وجود دارد که ما برای آماده کردن یک قهوه یا قهوه بر پایه شیر  به آن ها نیاز داریم . مانند تمپر ، لولر ، پیچر و … و باید کار کردن اصولی با آن ها را آموزش ببینیم تا با تمرین و تکرار به مهارت برسیم .

3 . کسب تجربه‌ی عملی :

برای تبدیل شدن به باریستای حرفه ای  باید تجربه کسب کنید . بسیاری از کافه‌ها به باریستاهای تازه‌کار اجازه‌ی آموزش دیدن و تمرین می‌دهند .

مطالب پیشنهادی  کتاب آموزش قهوه pdf / دانلودی

4 . تمرین و بهبود مهارت‌های فردی :

حرفه باریستایی نیاز به دقت ، سرعت عمل و دقت در جزییات دارد ؛ تمرین این مهارت‌ها می‌تواند شما را به باریستای حرفه‌ای تبدیل کند .آموزش باریستا رایگان

وظایف باریستا ( متصدی کافه )

وظایف باریستا تنها به تهیه‌ی قهوه ختم نمی‌شود و شامل چندین بخش مهم است که به طور خلاصه به آن‌ها اشاره می‌کنیم :

1 . آماده‌سازی نوشیدنی‌ها :

متصدی کافه باید به تهیه و سرو انواع قهوه‌ها از قبیل اسپرسو ، لاته ، کاپوچینو و سایر نوشیدنی‌های کافه‌ای بپردازد .

2 . کنترل کیفیت :

از آنجایی که طعم و کیفیت قهوه از اهمیت بالایی برخوردار است ، باریستاها باید دقت کنند که تمامی نوشیدنی‌ها با کیفیت بالا سرو شوند .

3 . مدیریت تجهیزات و تمیزکاری :

یک باریستای حرفه ای  باید دستگاه‌های اسپرسوساز و سایر تجهیزات را به درستی نگهداری و تمیز کند .

4 . ارتباط با مشتریان :

متصدی کافه باید با مشتریان در ارتباط باشد ، پیشنهادات مناسبی به آن‌ها بدهد و تجربه‌ی لذت‌بخشی را برایشان فراهم کند .

آموزش باریستا به صورت غیرحضوری

با توجه به پیشرفت‌های تکنولوژی ، آموزش باریستا به صورت غیرحضوری امکان‌پذیر شده است . این دوره‌ها عموماً شامل ویدئوهای آموزشی ، جزوات دیجیتال و برخی موارد کلاس‌های آنلاین می‌باشند . در دوره‌های غیرحضوری ، مهارت‌های پایه و پیشرفته شامل طرز کار با دستگاه اسپرسوساز، تزئینات روی قهوه و هنر لاته‌آرت به دانشجویان آموزش داده می‌شود . این نوع آموزش‌ها برای افرادی که دسترسی به مراکز آموزشی حضوری ندارند ، مناسب و انعطاف‌پذیر است .

—

 جمع‌بندی

باریستای حرفه ای  بودن به ترکیب مهارت‌های فنی و هنری نیاز دارد . متصدی کافه علاوه بر تسلط بر روش‌های مختلف دم‌آوری قهوه ، باید توانایی ارتباط با مشتریان و ارائه‌ی تجربه‌ای مطلوب را داشته باشد . آموزش‌های غیرحضوری فرصتی مناسب برای یادگیری این حرفه برای علاقه‌مندان فراهم کرده است و به آن‌ها کمک می‌کند که بدون نیاز به حضور فیزیکی ، به این حرفه مسلط شوند . فرق باریستا و بارتندر عمدتا در سرو نوشیدنی های گرم بر پایه قهوه ( باریستا ) و تهیه و سرو نوشیدنی های سرد ( بارتندر ) است .

پست قبلی

آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران/ دانلود آموزش باریستا

پست بعدی

میکسولوژی چیست / راز های یک میکسولوژیست حرفه ای

پست بعدی
میکسولوژِی

میکسولوژی چیست / راز های یک میکسولوژیست حرفه ای

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • آموزش بارتندر
  • آموزش باریستا
  • آموزش کافی شاپ
  • دسته‌بندی نشده

لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • پرداخت
  • تماس با ما
  • حساب کاربری من
  • درباره ی ما
  • سبد خرید
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • فروشگاه

قالب خبری جی‌نیوز بومی سازی شده توسط ابزار وردپرس. تمام حقوق محفوظ است © 2019 .