دوشنبه, ژوئن 9, 2025
  • ورود کاربر
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • آموزش باریستا
    آموزش لاته آرت

    آموزش لاته آرت تصویری / اشتباهات رایج در لاته آرت

    آموزش باریستا گام به گام تصویری

    آموزش گام به گام باریستا با عکس و مثال

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری / دانلودی / تخفیف ویژه

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار / ورود به بازار کار

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای / تخفیف ویژه

  • آموزش بارتندر
    لیوان شناسی بار سرد

    لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

    بار استیشن

    بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

    ابزار و واحد اندازه گیری استاندارد بارتندر

    واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

    ابزار بار سرد بارتندر

    معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

    موکتل ماکتیل یا موکتیل

    همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

    آموزش بار سرد حرفه ای

    آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

  • آموزش کافی شاپ
    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    راه اندازی کافی شاپ

    راهنمای کامل راه اندازی کافی شاپ از صفر تا صد/ جامع

    آموزش کافی شاپ و باریستا تهران

    آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران/ دانلود آموزش باریستا

    نوشیدنی های کافی شاپ

    محبوب ترین نوشیدنی های کافی شاپ را بشناسید

    راه اندازی کافه بیرون بر

    مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر/مزایا و معایب/هزینه ها

    کافه سیار

    درآمد 100 میلیونی با راه اندازی کافه سیار !!! صفر تا صد

    برچسب های در جریان (Trending)

  • درباره ی ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • آموزش باریستا
    آموزش لاته آرت

    آموزش لاته آرت تصویری / اشتباهات رایج در لاته آرت

    آموزش باریستا گام به گام تصویری

    آموزش گام به گام باریستا با عکس و مثال

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    آموزش باریستا در خانه با تجهیزات ساده

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری

    خرید کتاب آموزش باریستا تصویری / دانلودی / تخفیف ویژه

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار

    بهترین آموزش باریستا برای شروع کار / ورود به بازار کار

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای

    دانلود کتاب آموزش باریستا حرفه‌ای / تخفیف ویژه

  • آموزش بارتندر
    لیوان شناسی بار سرد

    لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

    بار استیشن

    بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

    ابزار و واحد اندازه گیری استاندارد بارتندر

    واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

    ابزار بار سرد بارتندر

    معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

    موکتل ماکتیل یا موکتیل

    همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

    آموزش بار سرد حرفه ای

    آموزش تصویری بار سرد / دانلود ایبوک آموزشی بار سرد

  • آموزش کافی شاپ
    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    کتاب راه‌اندازی کافی‌شاپ از صفر تا صد

    راه اندازی کافی شاپ

    راهنمای کامل راه اندازی کافی شاپ از صفر تا صد/ جامع

    آموزش کافی شاپ و باریستا تهران

    آموزش کافی شاپ و باریستا در تهران/ دانلود آموزش باریستا

    نوشیدنی های کافی شاپ

    محبوب ترین نوشیدنی های کافی شاپ را بشناسید

    راه اندازی کافه بیرون بر

    مراحل راه‌ اندازی کافه بیرون‌ بر/مزایا و معایب/هزینه ها

    کافه سیار

    درآمد 100 میلیونی با راه اندازی کافه سیار !!! صفر تا صد

    برچسب های در جریان (Trending)

  • درباره ی ما
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

mojtaba توسط mojtaba
ژوئن 7, 2025
Reading Time: 2 mins read
0 0
خانه آموزش بارتندر

واحد اندازه‌گیری در بار سرد چیست؟ | راهنمای کامل برای بارتندرها

در دنیای بارتندری ، دقت در ترکیب نوشیدنی‌ها یکی از مهم‌ترین اصول حرفه‌ای است . برای اینکه نوشیدنی‌ها طعمی متعادل ، باکیفیت و یکنواخت داشته باشند ، استفاده از واحدهای اندازه‌گیری دقیق در تهیه آن‌ها ضروری است . در این مقاله به بررسی انواع واحد اندازه‌گیری در بار سرد می‌پردازیم و در آخر کتاب آموزش بارتندینگ را معرفی میکنیم .

واحد اندازه‌گیری در بار سرد

محتوا پنهان
1 واحد اندازه‌گیری در بار سرد چیست؟ | راهنمای کامل برای بارتندرها
2 چرا اندازه‌گیری دقیق در بار سرد مهم است ؟
3 مهم‌ترین واحدهای اندازه‌گیری در بار سرد
4 ابزارهای اندازه‌گیری در بار سرد
5 معرفی کتاب راهنمای باریستا

چرا اندازه‌گیری دقیق در بار سرد مهم است ؟

  • طعم نوشیدنی همیشه یکسان بماند .
  • مصرف مواد اولیه کنترل شود و هزینه‌ها کاهش یابد .
  • مشتریان از کیفیت یکنواخت نوشیدنی‌ها رضایت داشته باشند .
  • امکان آموزش و تکرار رسپی راحت‌تر شود .

مهم‌ترین واحدهای اندازه‌گیری در بار سرد

 

1 . میلی‌لیتر ( ml )

در اکثر رسپی‌های بین‌المللی ، میلی‌لیتر رایج‌ترین واحد برای اندازه‌گیری مایعات است .

2 . سانتی لیتر ( cl )

در بسیاری از کشورهای اروپایی در رسپی‌های نوشیدنی از سانتی لیتر استفاده میشود .

1 سانتی لیتر ( cl ) برابر است با 10 میلی لیتر ( ml )

3 . اونس مایع ( fluid ounce یا oz )

در کشورهای انگلیسی‌زبان ، به‌خصوص آمریکا ، « اونس مایع » رایج است :

1 اونس ( oz ) = تقریباً 30 میلی لیتر ( ml )

4 . دش و دراپ ( Dash و Drop )

برای افزودن مقدار بسیار کم از طعم‌دهنده‌های قوی مانند اسانس‌ها یا بیترها ( bitters ) .

Dash : تقریباً 0.9 تا 1 میلی‌لیتر ( چند قطره )

Drop : تقریباً 0.05 تا 0.1 میلی‌لیتر ( یک قطره )

5 . پاشیدن یا ریزش کم ( Splash )

مقدار: حدود 3 تا 6 میلی‌لیتر ( بسته به بارتندر )

مطالب پیشنهادی  شغل باریستا / مزایا ، معایب و درآمد / حقوق باریستا 1404

کاربرد : برای افزودن مقدار کم از مایعاتی مثل سودا ، شیر ، یا عرقیجات سبک به نوشیدنی .

ابزار : مستقیماً از بطری یا شیکر ریخته می‌شود ؛ نیازی به ابزار دقیق نیست .

 

ابزارهای اندازه‌گیری در بار سرد

 جیگر ( Jigger )

رایج‌ترین ابزار اندازه‌گیری مایعات در بار سرد ، جیگر (Jigger) است که معمولاً دارای دو سر با اندازه‌های مختلف است .
جیگر کوچک معمولاً دارای دو سر با ظرفیت‌های ۱۵ و ۳۰ میلی‌لیتر است ، در حالی که جیگر بزرگ‌ تر دو سر ۳۰ و ۶۰ میلی‌لیتری دارد .

واحد اندازه گیری جیگر در بار سرد

 بار اسپون ( Bar Spoon )

قاشق مخصوص بارتندر با دسته بلند . یک بار اسپون معادل حدود 5 ml است و بیشتر برای ترکیب مواد یا افزودن مقادیر کم استفاده می‌شود . و با نماد ( tsp ) نشان داده میشود . بنابراین 1 ( tsp ) برابر است با 5 ml .

واحد اندازه گیری در بارتندری

 قطره‌چکان ( Dropper )

برای کنترل دقیق‌تر قطرات مایعات غلیظ یا قوی مثل اسانس‌ها و تلخ‌کننده‌ها ( bitters ) به کار می‌رود .

واحد اندازه گیری دش یا دریپر

 

معرفی کتاب راهنمای باریستا

اگر به دنیای بارتندری علاقه‌مند هستید و می‌خواهید صفر تا صد بار سرد را به‌صورت حرفه‌ای یاد بگیرید ، همین حالا با دانلود کتاب راهنمای باریستا ، آموزش را شروع کنید .
در این کتاب علاوه‌بر آموزش کامل بار سرد ، با مباحث بار گرم و نکات کلیدی برای راه‌اندازی کافی‌شاپ نیز آشنا خواهید شد .

کتاب راهنمای باریستا

دانلود فوری

بخشی از سرفصل های کتاب ( بخش آموزش بار سرد )

 

آموزش بارتندر

میکسولوژی

ابزار شناسی بار سرد 

معرفی لیوان ها و تاثیر آن ها بر نوشیدنی

متد های سرو نوشیدنی 

انواع نوشیدنی های ترکیبی

صفر تا صد گارنیش نوشیدنی 

سنسوری زبان و طعم شناسی

تاثیر دما در طعم نوشیدنی 

مطالب پیشنهادی  آموزش بارتندری از صفر تا صد

بالانس حرفه ای طعم ها 

اسید شناسی 

ساختار و آناتومی ماکتیل

انواع سیروپ و ساخت سیروپ

چارت و رسپی نویسی استاندارد 

. . .

دیدن همه ی سرفصل ها کامل 

 

مزیت های دانلود کتاب راهنمای باریستا

 

1 . آموزش گام‌به‌گام و ساختارمند

با دانلود این کتاب ، خواننده به‌صورت مرحله‌به‌مرحله با تمامی ابزارهای بار سرد ، کاربرد هرکدام ، نحوه استفاده صحیح و نکات حرفه‌ای آشنا می‌شود ؛ بدون نیاز به تجربه قبلی .

2 . صرفه‌جویی در هزینه آموزش حضوری

به‌جای پرداخت هزینه‌های بالا برای کلاس‌های حضوری ، می‌توانید با هزینه‌ای ناچیز ، دقیقاً همان اطلاعات کاربردی را به صورت خودآموز در کتاب یاد بگیرید .

3 . همراه داشتن مرجع کامل همیشه و همه‌جا

کتاب دیجیتال را می‌توان روی موبایل یا تبلت همیشه در دسترس داشت . هر وقت نیاز به مرور ابزار یا تکنیک خاصی بود ، فقط با یک کلیک در دسترس خواهد بود .

 

پست قبلی

معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

پست بعدی

بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

پست بعدی
بار استیشن

بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • آموزش بارتندر
  • آموزش باریستا
  • آموزش کافی شاپ
  • دسته‌بندی نشده

لیوان شناسی بار سرد / کاملترین لیست لیوان / آموزش بارتندر

بار استیشن چیست؟راهنمای کامل و چیدمان / کتاب آموزش بار

واحد اندازه‌گیری در بار سرد / کتاب آموزش بارتندری

معرفی کامل ابزار های بار سرد کافی شاپ / کتاب بارتندری

همه چیز درباره ی موکتل یا ماکتیل / کتاب آموزش بارتندری

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • پرداخت
  • تماس با ما
  • حساب کاربری من
  • درباره ی ما
  • سبد خرید
  • صفحه اصلی / آموزش باریستا
  • فروشگاه

قالب خبری جی‌نیوز بومی سازی شده توسط ابزار وردپرس. تمام حقوق محفوظ است © 2019 .